Moon Magic

Moon Magic

Med sine fantastiske håndlavede og autentiske månestens smykker, vil Moon Magic bringe en lille smule magi til kvinder over hele verden.

Månestenen er en ædelsten som har fået sit navn, menes det, på grund af stenens lighed til månen på en let overskyet mørk nattehimmel. Siden oldtiden og frem til i dag, har månestenen været en genstand for fascination. I oldtidens civilisationer blev månestenen båret, fordi den på grund af sin unikke skønhed, blev forbundet med kærlighed, heling, lykke, sejr, visdom og andre utrolige kræfter. Med Moon Magic får du derfor ikke blot et smukt feminint smykke, men et smykke med en dybere betydning. Moon Magic smykker minder os om, at ligesom månen på himlen har sin cyklus, bliver vi i livet mødt af forandringer hele tiden, som udruster os til at gå nye begyndelser i møde.

Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her

Produktet er lagt i din indkøbskurv!