Om os

Indlæser...

Efira åbnede officielt sine døre i 2019. Målet har fra første færd været at give danskerne mulighed for at købe kvalitets smykker til attraktive priser og samtidig tilbyde en shopping-oplevelse på internettet, der er ligetil og med tryghed for kunden i højsædet. Hertil har vi en filosofi om, at vi vil gøre det på en anderledes og mere brugervenlig måde, end det hidtil var tilfældet. Tanken med Efira var, at vi ville inspirere mere end bare at være et katalog. Vi ønsker, at man skal kunne gå på opdagelse hos os. Vi har derfor udviklet vores inspirationsvisning, hvor du får vist looks og inspirerende billeder i stedet for det klassiske produktbillede. Er dette ikke noget for dig, så har vi selvfølgelig den klassiske visning, som du kan vælge i stedet for. I forlængelse af vores ønske om at bringe noget nyt på markedet, er formålet også med Efira at vise nogle andre brands, som ikke dominerer det danske marked. Vi ønsker at vise et mix af kommercielle og nye brands, så du altid finder noget nyt, når du går ind på Efira.

Hvem er Efira?

Holdet bag Efira består af det danske firma Reverie ApS (CVR: 33260954). Firmaet er CVR registreret i Danmark. Vi er således underlagt dansk lovgivning og dermed også købelovens forpligtelser, hvormed du er sikret maksimalt som forbruger. Andre netbutikker med salg af smykker til danskere, er IKKE altid danske virksomheder, og det kan give problemer i forhold til returret og reklamationer. Vi anbefaler at checke, om den butik du køber varer fra er registreret i Danmark. Reverie ApS er en virksomhed, der driver netbutikker i Danmark og hele Europa - alt sammen fra vores hovedsæde og lager i Søborg. Vi startede med at sælge ure på nettet i 2011 på UrKompagniet.dk, men er nu også gået videre til at sælge smykker, hvor vi ønsker at skabe en ny oplevelse for dig som kunde.

I forbindelse med vores online urbutikker, har vi også en fysisk butik. Her har vi desværre ikke på nuværende tidspunkt et udvalg af smykker, men du er velkommen til at komme og returnere dit køb her. Vi tilbyder ligeledes at hente på vores lager - helt gratis selvfølgelig. Skulle du have brug for en reklamation, er du ligeledes velkommen til at henvende dig i butikken!

Du kan finde os på Kronprinsensgade 2 i København.

ÅBNINGSTIDER
Tir - Fre: 11:00 - 18:00
Lørdag: 11:00 - 17:00Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her

Produktet er lagt i din indkøbskurv!