Retur og Bytte - Efira.dk

Indlæser...

På denne side kan du læse om, hvordan du nemt kan returnere den vare, du fortryder og enten bytte den til en anden eller få dine penge igen. Lige meget hvad du køber, har du altid 365 dages retur og bytteret, når du handler på Efira. Det er derfor intet problem at købe en gave i god tid eller tage dig den tid, du skal bruge for at bestemme dig, hvorvidt du ønsker at beholde dit køb.

Lige meget om du vil returnere eller bytte den vare, som du fortryder, må du meget gerne udfylde enten en retur- eller bytteformular her.

I forbindelse med dit køb har vi sendt dig en et byttelabel, som du bruge til at returnere din vare - både ved bytte og retur. Har du ikke modtaget den, kan du kontakte os her, så kan vi sende en ny. Hvis du ønsker pengene igen, så fratrækker vi 50 kroner ved brug af vores returlabel, når vi refunderer din ordre. Husk at overstreg alle gamle stregkode, hvis du genbruger vores forsendelses kasse/kuvert. Hvis du selv står for returfragten, koster det ikke noget at returnere. Hvis du ønsker at bytte, koster det ingenting at benytte returlabelen. Hvis du selv ønsker at stå for fragten til os, skal returen sendes til:

Reverie ApS
Generatorvej 8C, 2,tv
2860 Søborg
Danmark

Ved både retur og bytte skal du udfylde returskemaet, som du finder på bagsiden af følgesedlen og vedlægge den i forsendelsen sammen med varen og alt originalt tilbehør. Hvis du har mistet returskemaet skal du vedlægge en seddel, der indeholde følgende:

  • Ordrenummer
  • Navn
  • E-Mail
  • Hvorvidt du ønsker bytte eller retur

Bemærk at varen skal være i samme stand, som da du modtog varen - ubrugt. Dette gælder også for alt originalt tilbehør såsom evt. æske, dokumenter, ægtheds- samt garantibevis. Hvis dette ikke er tilfældet, kan det medføre en værdiforringelse af produktet, hvilket betyder, at du ikke vil kunne få det fulde beløb retur. Husk derfor at pakke varen forsvarligt ind, da du har ansvaret for varen indtil, at den er i vores varetægt - også selvom du bruger vores returlabel.

Når vi har modtaget returen, bestræber vi os på at behandle sagen hurtigst muligt! Såfremt alle nødvendige oplysninger ikke er vedlagt og udfyldt (se ovenstående), vil det medfører forsinkelser. Der vil dog typisk minimum gå et par hverdage fra, at vi har modtaget din retur til den er behandlet. Når din retur er blevet behandlet og godkendt, vil vi refunderer pengene på den benyttede betalingsmetode, hvis du har ønsket pengene tilbage. Bemærk at vi ikke kan refundere på andre måder af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du har valgt at bytte, vil du på mail få tilsendt et link, hvor du kan købe den nye vare med rabat fratrukket fra din oprindelige ordre.

Skulle du have nogen spørgsmål i forbindelse med bytte eller retur, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os her på telefon eller mail.

Vi vil gerne indsamle cookies

Vi bruger trafiklog cookies til at identificere hvilke sider der bliver besøgt. Dette gør det muligt for os at forbedre vores hjemmeside, så den bedre imødekommer vores besøgendes behov og forbedrer oplevelsen på hjemmesiden. Læs mere her

Produktet er lagt i din indkøbskurv!